Αναζήτηση
Currency
+30 26610 21308
+30 26610 21308

Αποστολή & Πολιτική Αλλαγών

Στο MY HOME24 προσπαθούμε πάντα να φτάσει η παραγγελία σας στα χέρια σας το συντομότερο δυνατό! Για τις αποστολές εντός Ελλάδας συνεργαζόμαστε με την εταιρεία ELTA COURIER.

Ισχύουν οι παρακάτω χρεώσεις:

To www.myhome24.gr φέρνει την παραγγελία στην πόρτα του σπιτιού σας σε συνεργασία με την εταιρεία elta courier, χωρίς να χρεωθείτε μεταφορικά, εφόσον η παραγγελία σας ξεπερνά τα 50€.

 • Για παραγγελίες κάτω των 50 ευρώ η χρέωση θα είναι 5 ευρώ – ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 5 εργάσιμες μέρες
 • Σε περίπτωση που επιλέξετε τρόπο πληρωμής μέσω αντικαταβολής η χρέωση θα είναι 2 ευρώ επιπλέον για παραγγελίες μέχρι 50€ – ενδεικτικός χρόνος παράδοσης 5 εργάσιμες μέρες
 • Για στρώματα και κρεβάτια και έπιπλα η χρέωση είναι μέσω μεταφορικής εταιρείας που θα μας υποδείξετε με δικά σας έξοδα .
 • Η συναρμολόγηση είναι εκτός τιμής

Οι μέρες και ώρες παράδοσης των παραγγελιών είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή και κυμαίνονται απ’ τις 9 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα. Σε περίπτωση που δε μπορείτε να παραλάβετε σ’ αυτό το χρονικό διάστημα, έχετε την επιλογή να παραλάβετε από το κατάστημα της ELTA COURIER με τη βοήθεια του κωδικού αποστολής που σας στέλνουμε μέσω sms και e-mail.

Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα για την αποστολή της παραγγελίας σας (για παράδειγμα έλλειψη κάποιου προϊόντος από τον κατασκευαστή), ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα, προκειμένου να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση για την εξυπηρέτησή σας.

Όλες οι παραγγελίες επεξεργάζονται από εμάς από Δευτέρα έως Παρασκευή. Η διαθεσιμότητα σε κάθε είδος διαφέρει και αναγράφεται με πράσινα γράμματα. Η αποστολή θα γίνει όταν συμπληρωθεί όλη η παραγγελία και ο χρόνος αποστολής θα προσαρμοστεί με βάση το είδος που έχει τον μεγαλύτερο χρόνο παράδοσης.

Ο τελικός χρόνος παράδοσης ενδέχεται να διαφοροποιηθεί σε κάποιες δυσπρόσιτες περιοχές/νησιά ή σε περιόδους έκτακτων συνθηκών ή μεγάλου φόρτου εργασίας των εταιρειών courier. Στους χρόνους παράδοσης δε συνυπολογίζονται σαββατοκύριακα και αργίες.

Υπηρεσία Αποστολής στο Εξωτερικό

Για αποστολές στο εξωτερικό σε προορισμούς εντός Ευρωπαϊκής  Ένωσης  Ο χρόνος παράδοσης ποικίλει ανάλογα με τον προορισμό – ενδεικτικά υπολογίζουμε 7 έως 11  εργάσιμες ημέρες. Σε χώρες του εξωτερικού δεν ισχύει η υπηρεσία αγορά με αντικαταβολή.
Η χρέωση των μεταφορικων υπολογιζετε με το βαρος με τα Ε.Λ.Τ.Α.

– Έως και 3 κιλά , η χρέωση ανέρχεται σε 7,00€.

– Έως και 5 κιλά , η χρέωση ανέρχεται σε 11,00€.

– Από 5 κίλα έως και 10 κιλά , η χρέωση ανέρχεται σε 18,00€.

– Από 10 κίλα έως και 15 κιλά , η χρέωση ανέρχεται σε 25,00€.

– Από 15 κίλα έως και 20 κιλά , η χρέωση ανέρχεται σε 33,00€.

Για κάθε επιπλέων κιλό πέρα των 20 κιλών η χρέωση είναι 2 ευρώ.

Για παραγγελίες που περιέχουν προϊόντα με ένδειξη Μεταφορικής

Οι παραγγελίες με προϊόντα που φέρουν την ειδική ένδειξη “Αποστολή με Μεταφορική”, αποστέλλονται μέσω Μεταφορικής εταιρείας και παραδίδονται στο πεζοδρόμιο, εφόσον βρίσκεστε εντός αστικού κέντρου. Μπορείτε να επιλέξετε την μεταφορική που θέλετε και η χρέωση των μεταφορικών επιβαρύνει εσάς. Στα συγκεκριμένα ειδή απαιτείται εξόφληση είτε μέσω τραπεζικής κατάθεσης είτε με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ενώ για αυτές τις παραγγελίες δεν ισχύουν οι αναγραφόμενοι χρόνοι παράδοσης.

Για παραγγελίες επαγγελματικού εξοπλισμού

Το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη και υπολογίζεται ανάλογα με τον όγκο των προϊόντων και την τιμολογιακή πολιτική του πρακτορείου που θα επιλεχθεί.

Η εξόφληση των παραγγελιών επαγγελματικού εξοπλισμού γίνεται μέσω τραπεζικής κατάθεσης, με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Αλλαγές προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε, εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ηµεροµηνία παραλαβής του και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν. Τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπροθέσμου.

Αλλαγές προϊόντων (εντός Ελλάδας)

Για να επιστρέψετε ένα δέμα εντός Ελλάδας, θα πρέπει να μας το στείλετε αποκλειστικά με τα ELTA Courier, δωρεάν.
Η αποστολή της νέας σας παραγγελίας (αλλαγής) κοστίζει 5€.
Το ποσό αυτό συμψηφίζεται με την τυχόν διαφορά στην αξία των νέων προϊόντων που επιλέξατε.
Σε περίπτωση που η νέα παραγγελία σας περιλαμβάνει ογκώδη αντικείμενα, ενδέχεται να ισχύσουν επιπλέον χρεώσεις, για τις οποίες θα ενημερωθείτε σχετικά πριν την αποστολή του δέματος.

Αλλαγές προϊόντων (Κύπρος)

Για να μας επιστρέψετε ένα δέμα από την Κύπρο θα πρέπει να μας το στείλετε με εταιρεία Courier της επιλογής σας και δική σας χρέωση.
Η αποστολή της νέας σας παραγγελίας (αλλαγής) κοστίζει 9€.
Το ποσό αυτό συμψηφίζεται με την τυχόν διαφορά στην αξία των νέων προϊόντων που επιλέξατε.

Σε περίπτωση που η νέα παραγγελία σας περιλαμβάνει ογκώδη αντικείμενα, ενδέχεται να ισχύσουν επιπλέον χρεώσεις, για τις οποίες θα ενημερωθείτε σχετικά πριν την αποστολή του δέματος.

Όροι σχετικά με τις αλλαγές προϊόντων

Αλλαγές προϊόντων θα γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα μας.

Τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε προς αλλαγή θα πρέπει να είναι άρτιααχρησιμοποίητα και στις αυθεντικές συσκευασίες τους για να γίνουν δεκτά.

Σημαντικό: Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει:

 • Να είναι σε άριστη κατάσταση (µε την εργοστασιακή τους συσκευασία δηλαδή κουτί ή ζελατίνα), χωρίς φθορές και σηµάδια χρήσης
 • Η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν, χωρίς φθορές, κολληµένα αυτοκόλλητα κλπ
 • Να συνοδεύονται µε όλα τα έγγραφα µε τα οποία παραδόθηκε το προϊόν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής, Τιµολόγιο κ.ο.κ).

Αν τηρούνται οι παραπάνω προυποθέσεις, μπορείτε ελεύθερα να το απoστείλετε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση.

Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή προϊόντος προς αλλαγή.

Να σημειωθεί ότι όλες οι αλλαγές και οι επιστροφές χρημάτων γίνονται στις τρέχουσες τιμές των προϊόντων.

Προϊόντα στα οποία δεν γίνονται αλλαγές

Στις παρακάτω κατηγορίες προϊόντων:

 • Μαξιλάρια (για λόγους υγιεινής)
 • Μάσκες προσώπου (για λόγους υγιεινής)
 • Στρώματα (για λόγους υγιεινής)
 • Έπιπλα

δεν πραγματοποιούνται αλλαγές, για προφανείς λόγους.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας ενημερώστε μας έγκαιρα είτε για την αλλαγή είτε για την ακύρωση που επιθυμείτε τηλεφωνικώς στο 2661021308 (με αστική χρέωση απ’ όλη την Ελλάδα) ή μέσω email στο .

Back to Top
Product has been added to your cart